Sunday, 19 January 2014

The space theme is back!

Well, hello there!

Remember when my blog background had a TARDIS floating in space? 

From wattpad.

I thought it was awesome, but then I wanted to use a more personal photo. So I chose this New York City background that I took myself. There was a disastrous accident though, and I had lost the original photo. Fortunately, I had uploaded my New York holiday photos on Facebook. I decided not to care about the worsened quality and changed my background photo. Laura was lovely and spent ages changing it into a form that would be suitable for a background. She told me that I wouldn't be allowed to change my background for a half a year after all that work.

But I missed the space theme! And the TARDIS. 

So TA-DAH! I made myself a fantastic space themed banner where I'm checking out the strange planet of Stockholm and wearing my new TARDIS earrings. Isn't this genius? And completely appropriate for a 24-year old.


How do you find this new appearance? Do you like it?

6 comments:

 1. Oot näyttävästi hulluna tämmöiseen "avaruus" - teemaan, mutta ei siinä! Se on kiva ja näyttää sulta. Olin jo aikasemmin ihannoinut siitä, että kirjoitat englanniksi. Uskaltaisimpa minäkin, sillä virheeni ovat välillä niin uskomattomia, joten jotenkin en vielä uskalla! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, tämä teema kyllä tuntuu tosi omalta! :) Kiitos! Se on kielten kanssa kyllä totta, että niitä oppii, kun pääsee harjoittelemaan. Ja sitten ne kyllä valitettavasti aina ruostuvat, kun niitä ei käytä. :D Kannattaa vain aktiivisesti pyrkiä käyttämään englantia, niin kyllä se siitä kehittyy! Ihan huvikseen ei kyllä ehkä kannata ainakaan koko blogin kieltä vaihtaa, etteivät lukijat kaikkoa virheiden takia. :D Multakin kyllä aina välillä tulee aika uskomattomia virheitä! Sen siitä saa, kun väsyneenä kirjoittaa.

   Delete
 2. Tää on ihana! Tykkään jo värimaailmasta ja tottakai space-teemasta ja tardiksesta!

  ReplyDelete